SPECIALIST IN WARMTEPOMPTECHNIEK

Duurzaam koelen met natuurlijke energie

Image Daikin Koelen - Air Technics

Koeloplossing op maat

De juiste keuze voor jou

Koeloplossing op maat

De juiste keuze voor jou

Door stijgende temperaturen en steeds beter geïsoleerde gebouwen wordt goede koeling van jouw woon- of werkplek steeds belangrijker. Maar hoe zorg je voor koeling, en houd je ook rekening met luchtkwaliteit, het milieu en je energieverbruik?

Daar helpen wij bij. Air Technics creëert de optimaal renderende koeloplossing voor jouw specifieke situatie. We adviseren een passend duurzaam airconditioningssysteem op basis van warmtepomptechniek en denken mee over aanvullende maatregelen die je rendement verhogen. Zo doen we meer dan koelen, we helpen je het ideale binnenklimaat creëren.

Neem contact op

Wat levert het op?

Door duurzaam te koelen op basis van gedegen advies haal je het maximale uit iedere cent. Je krijgt een airco met precies het juiste vermogen, innovatieve regeltechniek en een systeem dat alleen gebruikmaakt van natuurlijke energie en milieuvriendelijke koelmiddelen. Dat geeft de zekerheid van een prettig binnenklimaat en van maximale energie-efficiëntie. Wat dat oplevert? Andere klanten vertellen het graag.

Waarom koelsystemen op basis van warmtepomptechniek?

01 Warmtepomp1

Duurzame toekomst

Onnodig energieverbruik is niet meer van deze tijd. Met warmtepomptechniek krijg je voor elke kilowatt gebruikte energie 4 tot 6 kilowatt energie terug. Met die efficiëntie werk je aan een duurzame toekomst én betaalbare rekeningen.

02 Warmtepomp2

Word volledig zelfvoorzienend

Onze airco’s zijn eenvoudig aan te sluiten op zonnepanelen. Zo kun je je huis koelen met zelf opgewekte energie en zelfs volledig zelfvoorzienend worden.

03 Warmtepomp3

Ideaal te combineren

Onze warmtepompen van Daikin koelen, verwarmen en eventueel ventileren. Door ons te betrekken bij nieuwbouw of verbouw regel je met één duurzame oplossing het volledige binnenklimaat.

De kracht van Air Technics

Een investering in een koelsysteem is een investering voor de toekomst. Daarom wil je zekerheid van systemen met een lange levensduur en een betrouwbare partner die voor je klaar staat bij eventuele problemen. Dat vind je bij Air Technics.

Bevlogen vakmensen

Air Technics is een kleine organisatie met meer dan 25 jaar ervaring in de koel- en warmtepomptechniek. Met diepgaande vakkennis, een flexibele houding en een flinke dosis Twentse nuchterheid voorzien we iedere klant van helder advies en eerlijk inzicht in de (on)mogelijkheden van hun ruimte. En is er iets mis? Dan staan we meteen voor je klaar. Benieuwd hoe anderen dat ervaren?

Warmtepomp daikin

Alleen A-kwaliteit

We willen je een levenslange oplossing bieden voor een koelvraagstuk. Daarom werken we alleen met de beste kwaliteit producten. Zo gebruiken we uitsluitend Daikin airconditioningsystemen op basis van warmtepomptechniek. Daarmee kun je vertrouwen op laag energieverbruik, uitstekende garantievoorwaarden en razendsnelle reparaties. Tot jaren na plaatsing.

Contact
Image 29

Onze hofleverancier

Daikin

Onze hofleverancier Daikin tilt koeltechnologie naar een hoger niveau. Met focus op hernieuwbare energie, slimme sensor en sturingstechniek en de hoogste energielabels zijn ze een leider in de markt. Met onze kennis en de kwaliteitsinstallaties van Daikin kunnen we jouw woon- en werkcomfort een enorme impuls geven.

Image Sterspelers - Air Technics

Meer weten? Neem contact op!

Heb jij een koelingsvraagstuk voor jouw woon- of werkplek en wil je weten of wij iets voor je kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op en onze experts staan graag voor je klaar.

Contact