SPECIALIST IN WARMTEPOMPTECHNIEK

Gezonde binnenlucht met duurzaam ventileren

Image Daikin Luchtbehandeling - Air Technics

Ventilatiesysteem op maat

Frisse lucht, frisse geest

Ventilatiesysteem op maat

Frisse lucht, frisse geest

Frisse lucht is van levensbelang. Het verbetert de concentratie, beperkt de verspreiding van virussen en bacteriën en voorkomt muffe luchtjes. Maar omdat gebouwen steeds beter geïsoleerd zijn, is een gezond binnenklimaat niet meer vanzelfsprekend. Daar kunnen wij bij helpen.

Wij helpen je bij het inrichten van een optimaal ventilatiesysteem voor jouw gewenste binnenklimaat. Dat doen we met innovatieve luchtbehandelingssystemen, die we samenstellen naar jouw specifieke situatie. Geïntegreerd in een breder klimaatsysteem of als losse units. Zo vinden we altijd een oplossing op maat.

Contact

Wat levert het op?

Een combinatie van A-kwaliteit ventilatiesystemen en vakkundig advies geeft de zekerheid van goede én efficiënte ventilatie. Het zorgt voor continue aanvoer van verse lucht, zonder dat er kostbare warmte en energie verloren gaat. Sterker, door intelligente warmtewisselaars zorgen onze ventilatiesystemen ervoor dat warme of koele lucht behouden blijft voor de binnenruimte. Dat scheelt flink in de energiekosten.

Neem contact op

Waarom kiezen voor het nieuwe ventileren?

01 Warmtepomp1

Oplossing op maat

Onze Daikin ventilatiesystemen zijn modulair. Je gebruikt alleen de modules die je nodig hebt en we richten deze eenvoudig in naar jouw wensen en optimale efficiëntie.

02 Warmtepomp2

Makkelijk te combineren

Door ventilatiesystemen te integreren in een volledige warmtepomp klimaatoplossing creëer je met één systeem het ideale binnenklimaat en profiteer je van minimale verbruikskosten.

03 Warmtepomp3

Slim (be)sparen

Onze ventilatiesystemen zijn energiezuinig en dragen via warmtewisseling bij aan natuurlijke verwarming van je huis. Beter voor het milieu en voor de portemonnee.

De kracht van Air Technics

Een gezond binnenklimaat vraagt om jarenlange afstemming van aan- en afvoer van lucht, zuivering en waar nodig bevochting. Met zo min mogelijk onderhoud en tegen zo laag mogelijke kosten. Dat kan alleen met vakmanschap en goede producten.

Bevlogen vakmensen

Air Technics is een kleine organisatie met meer dan 25 jaar ervaring in de koel-, verwarmings- en ventilatietechniek. We staan voor vakkennis, een flexibele houding en een flinke dosis Twentse nuchterheid. Daarmee voorzien we iedere klant van helder advies, nieuwe inzichten en een eerlijke kijk op de (on)mogelijkheden van hun ruimte. En is er iets mis? Dan staan we meteen voor je klaar. Benieuwd hoe anderen dat ervaren?

Warmtepomp daikin

A-kwaliteit producten

We houden van zekerheid. Vooral als het om geld en gezondheid gaat. Daarom maken we uitsluitend gebruik van kwaliteitsmerk Daikin voor onze ventilatiesystemen. Daarmee kun je vertrouwen op een optimale werking, laag energieverbruik, uitstekende garantievoorwaarden en razendsnelle reparaties. Tot jaren na plaatsing. Zo kun je jarenlang genieten van een gezond en comfortabel binnenklimaat.

Contact
Image 29

Onze oplossingen

Duurzame topprestaties

De luchtzuiveringsoplossingen van Daikin voeren een reeks filterings-, zuiverings- en bevochtigingsfuncties uit, die potentieel schadelijke stoffen in de lucht verwijderen en het ademcomfort verhogen. Laat ze volledig op maat inrichten door één van onze deskundigen.

Image Sterspelers - Air Technics

Meer weten? Neem contact op

Ben jij op zoek naar een efficiënt ventilatiesysteem voor jouw gebouw, of een integrale oplossing voor een optimaal binnenklimaat? Neem vrijblijvend contact op en één van onze experts vertelt je graag wat we kunnen betekenen.

Contact