SPECIALIST IN WARMTEPOMPTECHNIEK

Comfortabele warmte voor iedere woon- of werkplek

Image Verwarmen - Air Technics

Duurzame verwarmingsoplossing op maat

De juiste keuze voor jou

Duurzame verwarmingsoplossing op maat

De juiste keuze voor jou

De meeste mensen zoeken geen warmtepomp. Ze zoeken een slimme manier om hun woon- of werkplek te verwarmen, met oog voor het milieu en hun portemonnee. Dat helpen wij mogelijk maken. Wij verdiepen ons in jouw situatie en adviseren of en welk warmtepompsysteem jouw verwarmingswensen waar kan maken.

Is je ruimte geschikt? Dan helpen we bij het inrichten van een optimaal renderend systeem voor verwarming en warm tapwater. We adviseren de meest geschikte warmtepomp, maar denken ook mee over isolatie, aanleg van vloerverwarming of financieringsmogelijkheden. Zo bieden we je altijd een duurzame verwarmingsoplossing op maat.

Neem contact op

Wat levert het op?

De warmtepomp gebruikt de warmte die in de (buiten)lucht of bodem zit. Om die warmte bruikbaar te maken is stroom nodig. Je zult dus merken dat je stroomverbruik toeneemt. Daar staat tegenover dat je geen gas gebruikt (of bij een hybride warmtepomp: 60 procent minder gas voor verwarming). En een warmtepomp gebruikt de stroom heel efficiënt: van 1 kWh stroom maakt een warmtepomp 1,7 tot 5 kWh warmte.

Alles bij elkaar gaat jouw CO2-uitstoot door verwarming en warm water daardoor omlaag. Vergeleken met een hr-ketel op gas daalt jouw CO2-uitstoot door verwarming en warm water met 30 tot 65 procent. En als in de toekomst alle stroom duurzaam wordt opgewekt, wordt de CO2-uitstoot van de warmtepomp nog lager.

Bron: Milieu Centraal Bel voor informatie

Waarom een warmtepomp?

01 Warmtepomp1

Perfect voor zonne-energie

Een warmtepomp is eenvoudig aan te sluiten op zonnepanelen. Zo kun je je volledige warmtevoorziening duurzaam en zelfvoorzienend maken. Zo kun je maximaal besparen op je energierekening.

02 Warmtepomp2

Eén totale klimaatoplossing

Onze warmtepompen verwarmen en koelen uw ruimte én zorgen voor een juiste luchtvochtigheid en ventilatie. Daardoor kun je het hele jaar kunt vertrouwen op een comfortabel binnenklimaat.

03 Warmtepomp3

Duurzame toekomst

Met een warmtepomp gebruik je geen (of nauwelijks) gas meer. Daardoor stoten we samen minder CO² uit en dat is beter voor mens én milieu. Met een warmtepomp ben je klaar voor een duurzame, gasloze toekomst.

De kracht van Air Technics

Bij de aanschaf van een warmtepomp wil je kunnen vertrouwen op topkwaliteit producten met een lange levensduur en een installatiepartner die staat voor service en betrokkenheid. Dat is waar Air Technics zich in onderscheidt.

Betrokken vakmensen

Air Technics is een kleine organisatie met meer dan 25 jaar ervaring in warmtepomptechniek. Met specialistische vakkennis, persoonlijke betrokkenheid en een flinke dosis Twentse nuchterheid voorzien we iedere klant van helder advies en eerlijk inzicht in de (on)mogelijkheden van hun ruimte. En is er iets mis? Dan staan we meteen voor je klaar. Benieuwd hoe anderen dat ervaren?

Warmtepomp daikin

Alleen A-kwaliteit

Wij willen een duurzame oplossing bieden voor jouw verwarmings-, koelings- of ventilatievraagstuk. Dat kan alleen met bewezen kwaliteitsproducten. Daarom werken wij met de innovatieve technologie van Daikin. Daarmee kun je vertrouwen op een laag energieverbruik, uitstekende garantievoorwaarden en snelle reparaties. Tot jaren na plaatsing.

Meer over warmtepomptechniek
Image 29

Stille topprestaties

De fluisterstille Daikin warmtepompen zorgen voor extra comfort door intelligente bediening, slimme ventilatie en zuivering en optimale luchtstromen in uw woon- of werkruimte. Ontdek welk systeem het beste bij jou past.

Image Sterspelers - Air Technics

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op

Wil jij jouw woon- of werkplek duurzaam verwarmen en wil je weten of een warmtepomp de juiste manier is? Neem vrijblijvend contact op en één van onze specialisten geeft je graag een passend advies. Eerst meer weten over wat we doen? Bekijk dan eens onze recente projecten.

Neem contact op